Позволете ми да Ви се представя: Казвам се Ани Николова и по професия съм акушерка,завърших образованието си и работех няколко години в София по професията.В търсенето на приключения , обогатяване и придобиване на нови знания и умения заминах и се установих на работа в Хамбург,Германия .

В ежедневната рутинна работа  неизбежно винаги сравнявах това което ми беше познато като начин на работа тук в България с техният подход към грижите за майките и бебетата

След време реших да подредя събраната от мен информация и да я предам нататък,защото една жена станала майка има нужда от подкрепа и информация и нейните притеснения и страхове са едни и същи като на всички жени по света,независимо от раса,възраст и убеждения.

Но всичко ред по ред

Започнах да се интересувам от чудото наречено Кърмене за да мога да бъда по компетентна в отговорите които ми се задаваха всеки ден.Завърших курс към Ausbildungszentrum Laktation und Stillen ,това също е и подготовка за изпита за IBCLC,сертифициран консултант по лактация и кърмене към Международният борд на Консултантите IBLCE.Този изпит трябваше да положа през април месец 2020г,но поради създалата се ситуация се отложи за месец сепрември.

След това открих бебешките масажи и веднаха потърсих къде мога да получа обучение и да се сертифицирам.Беше излючително забавно и приятно.Направих го в Институт за продължаващо обучение Kreisel в Хамбург.

Процесът беше/или все още е/ не съвсем лесен.Разговорите и чувството че не съм сама ми помагат да се преборя със страховете ми.Точно това чувство искам да предам нататък.Ще се радвам да се запозная с Вас!